zelfverdeding voor horeca personeel

Waarom Krav Maga zelfverdediging?

Het Krav Maga Global (KMG) systeem integreert wetenschap en ervaring. Het systeem, dat de Hebreeuwse naam voor contactgevecht draag, bestaat uit op natuurlijke reactie gebaseerde zelfverdediging en gevechtstechnieken, met tactieken en oefeningen. Ontdek waarom dit systeem ook voor ú geschikt is.

Het is makkelijk te leren

Tijdens de workshops en cursussen leert u preventie en de-escalatie tactieken. Hierbij is er ook specifieke aandacht voor correct stemgebruik en de juiste lichaamstaal. Ook bewustzijn van uw omgeving en het correct vertonen van gecontroleerde agressie, komen aan bod. Tenslotte is er aandacht voor het verdedigen van de meeste voorkomende geweldsituaties, op uzelf gericht of een ander. Omdat de technieken op de natuurlijke (schrik)reacties zijn gebaseerd, is het systeem relatief snel en gemakkelijk te leren. Hierdoor kunt u het snel kunt toepassen in de realiteit.

Krav Maga is geschikt voor iedereen

Krav Maga Global (afgekort KMG) is wereldleider in het aanbieden van Krav Maga. De trainingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het systeem wordt gebruikt door burgers, security en militaire personeel over heel de wereld. Al onze Curzo instructeurs zijn gecertificeerd als KMG instructeur. Zij brengen dus altijd KMG’s kwaliteit bij iedere op maat gemaakte les. Waarbij zelfverdediging, fitness en plezier steeds centraal staat.

Voor meer informatie over het systeem en de bond kunt u naar:
www.kravmaga.nl (Krav Maga Global – Nederland divisie)
of www.krav-maga.com (Krav Maga Global – Worldwide)

Hartkamp Sports & Wellness partners
Wij zijn trotse partners met Hartkamp Sports & Wellness. Hartkamp Sports & Wellness is de grootste aanbieder van lessen in Noord- en Zuid-Holland. Met meer dan 25 locaties in de gehele randstad.

hsw-image